LVI-alan asennus- ja asiantuntijatöitä Pirkanmaalla
Astetta jämäkämpi kumppani

Kaukolämpökeskukset taloyhtiöille ja yrityksille

LVI-Jämäkkä asentaa uudet kaukolämpökeskukset Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella taloyhtiöiden sekä yritysten tarpeisiin. Meillä on kattava kokemus kaukolämmöstä sekä muista LVI-töistä, joten lämmönjakokeskuksen uusiminen sujuu meiltä luotettavasti ja rutiinin omaisesti. 

Ota siis yhteyttä LVI-Jämäkkään, kun kaukolämpökeskuksesi tarvitsee vaihtaa uuteen. Meiltä onnistuu myös lämmitysverkostojen tasapainotus sekä muut LVI- työt. Tarjoamme takuuvarmasti laadukasta ja asiakasystävällistä palvelua koko Pirkanmaan alueella!

Milloin kaukolämpökeskus kannattaa vaihtaa uuteen?

Kaukolämpökeskukset kestävät käytössä noin 20-25 vuotta. Kun lämmönjakokeskus lähestyy 20 vuoden ikää, kannattaa sen kuntoon kiinnittää entistä tarkempaa huomiota. Siinä iässä olevasta kaukolämpöpaketista moni osa saattaa olla jo kulunut, jolloin keskuksen toiminta ei ole enää yhtä tehokasta ja luotettavaa.  

Usein kaukolämpöpaketti on parempi vaihtaa uuteen kuin korjata. Osien vaihtaminen vanhaan lämmönjakokeskukseen on kallista, ja uudessa kaukolämpökeskuksessa on jo uudempaa tekniikkaa kuin 20 vuotta vanhassa laitteessa. Uudet keskukset ovat usein energiatehokkaampia ja toimintavarmempia kuin vanhemman malliset laitteet.

Mistä kaukolämpö tulee ja miksi se on edullinen vaihtoehto? 

Kaukolämpö syntyy voimalaitoksissa, kun sähkön tuottamisessa syntynyt hukkalämpö kuljetetaan kuumana vetenä kaukolämpöputkia pitkin taajama-alueen asutuksiin ja kiinteistöihin. Kaukolämmön alajakokeskukset ottavat lämmön vastaan. Lämmönsiirtimissä lämpöenergia siirtyy kiinteistön eri tarpeisiin, josta se pumpataan eri huoneistoihin kerrostaloissa tai eri huoneisiin omakotitalossa. 

Jokainen kaukolämpöverkkoon liittyvä kerrostalo tai muu rakennus tarvitsee laadukkaan kaukolämpökeskuksen, joka siirtää lämmön asuinhuoneistoihin tehokkaasti. Ennen kaukolämpöverkkoon liittymistä taloyhtiön kannattaa selvittää liittymisohjeet sekä liittymismaksun määrä energiayhtiöltä. 

Kaukolämpökeskukset mitoitetaan ja suunnitellaan kohdekohtaisesti. Kaukolämpö lämmönvaihtimien lukumäärä vaihtelee tarpeiden ja verkostojen lukumäärän mukaan. Jokainen kaukolämpöpaketti on yksilö, johon on valittu oikeanlaiset komponentit. 

Kaukolämmön hyödyt 

check mark

Edullinen lämmitystekniikka

check mark

Edulliset huoltokustannukset

check mark

Ei lopu kesken ja tankkausta ei tarvita

check mark

Toimintavarma

check mark

Ympäristöystävällinen

Kustannustehokkaana ja ympäristöystävällisenä lämmitysmuotona kaukolämpö on usein paras valinta kerrostaloon, rivitaloon, teollisuuskiinteistöön tai omakotitaloon. Moni korvaa vanhan öljylämmitysjärjestelmän kaukolämpöjärjestelmällä, koska pitkällä aikavälillä kaukolämpö on helppo ylläpidettävä, sekä lisäksi se säästää rahaa ja luontoa. 

Jos kiinnostuit kaukolämmöstä, seuraavaksi sinun täytyy löytää osaavat asentajat tekemään tekninen työ. LVI-Jämäkkä asentaa kaukolämpökeskukset uudiskohteisiin sekä remontoitaviin rakennuksiin. Ole yhteydessä, niin me autamme sinua siirtymään kaukolämpöön! 

Kaukolämpökeskukset asennettuna Pirkanmaalla 

Toimitamme ja asennamme uudet kaukolämpökeskukset Tampereella sekä muualla Pirkanmaan alueella. LVI-Jämäkällä on vankka kokemus kaukolämmöstä sekä muista LVI-alan töistä, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokeneella otteella. 

Panostamme palvelussamme asiakasläheisyyteen ja hyvään viestintään asiakkaan kanssa, jotta työn tilaaja olisi aina selvillä, mitä tehdään ja missä aikataulussa. Meidän yrityksessämme sinua palvelevat aina samat henkilöt, joten työvoima ei vaihdu kesken kaiken. Asiakas on siis samojen henkilöiden kanssa tekemisissä aina työn tilauksesta työn luovutukseen. 

Jos sinulla on suunnitelmissa lämmönjakokeskuksen uusiminen, ole yhteydessä asiantuntevaan joukkoomme! Tarjoamme laadukkaat kaukolämpökeskukset asennettuna Tampereella sekä muualla Pirkanmaalla.

LVI-Jämäkkä Oy

Toimipiste
Haikanvuori 4, halli 87
33920 Pirkkala

Postiosoite
Lopentie 24
37550 Lempäälä

Y-tunnus: 3196680-1

Verkkolaskutus
Verkkolaskutusosoite: 003723609900
Välittäjä: Pagero Oy

Laitas soittaen tai viestiä

Markus Leppälä, yrittäjä
040 487 8626
markus.leppala@lvi-jamakka.fi

Jussi Jalonen, yrittäjä
040 7572 166
jussi.jalonen@lvi-jamakka.fi

Avainlippu logo Suomalaisen työn liiton jäsen logo Luotettava kumppani logo Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2024 LVI-Jämäkkä Oy