LVI-alan asennus- ja asiantuntijatöitä Pirkanmaalla
Astetta jämäkämpi kumppani

LVI-urakointi Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella 

Kaipaatko apua vesiputkien kanssa? LVI-urakointi onnistuu LVI-Jämäkältä kokenein ja varmoin ottein! Olemme tehneet LVI-töitä jo yli 15 vuoden ajan, joten meillä on rautainen kokemus alalta. Meiltä onnistuu kaikki LVI-urakointiin liittyvät työt, kuten lämmitysjärjestelmät, jäähdytysjärjestelmät, käyttövesijärjestelmät, lämmönlähteet, kuten maalämpö, tai ilma-vesilämpö – aina laadusta tinkimättä.

Teemme urakat uudiskohteisiin, kuten rivitaloihin, omakotitaloihin tai teollisuusrakennuksiin. Toimimme myös mielellämme saneerauskohteiden LVI-urakoitsijana. Ole siis yhteydessä meihin, kun haluat asiakaslähtöistä palvelua ja laadukkaan lopputuloksen työmaallasi! Palvelemme Tampereella sekä muualla Pirkanmaan alueella.

LVI-urakointi lähtee aina asiakkaan tarpeesta

LVI-urakointi tulee tarpeeseen, jos on kyse uudisrakentamisesta tai vanhan rakennuksen remontoinnista. Molemmissa kohteissa täytyy tehdä vesi- ja viemäriputkiin liittyviä toimenpiteitä, jotka on hyvä jättää ammattitaitoisen LVI-urakoijan käsiin.  

Luottamus ei synny sattumalta, vaan kokemusten perusteella. Me LVI-Jämäkällä olemme todistaneet useille asiakkaillemme, että olemme luottamuksen arvoisia. Meillä on yli 15 vuoden kokemus LVI-urakoinnista, joten olemme keränneet vuosien varrella arvokasta tietoa LVI-alan töistä työtavoista.  

Vankan kokemuksemme ja reippaan asenteemme ansiosta olemme turvallinen ja luotettava valinta LVI-urakoitsijaksi.

Mitä LVI-asennuksiin kuuluu? 

LVI-urakointiimme kuuluvat kaikki vesiputkiin liittyvät työt. Pystymme asentamaan lattialämmitysputket tai minkä tahansa muun kiertovesilämmitteisen lämmitysjärjestelmän putkistot. Meiltä saat lämmitysjärjestelmät avaimet käteen periaatteella. Meiltä löytyy kattavaa kokemusta myös käyttövesi- ja viemäriputkien asennuksesta. 

Mikään työmaa ei ole meille liian haasteellinen, sillä huolellisen suunnittelun ja toteutuksen avulla saamme aikaan laadukkaan lopputuloksen. LVI-urakointi suoritetaan aina alusta loppuun huolella. 

Kaukolämpökeskus asennettu LVI-urakoinnin yhteydessä.

LVI-urakointi pitää sisällään mm. 

 • Uudis- ja saneerauskohteen putkityöt 
 • Käyttövesiputkien asennus 
 • Viemärien asennus 
 • Lattialämmityksen asennus 
 • Kaukolämpökeskuksen asennus 
 • Putkiremontit 
 • Lämmitysjärjestelmät  
 • Maalämpö 
 • Ilma-vesi lämpö 

LVI-Jämäkkä on asiakaslähtöinen LVI-urakoija, joka on aina tarvittaessa yhteydessä asiakkaaseen. Aloitamme työt aina huolellisilla alkuvalmisteluilla, minkä jälkeen alamme urakoimaan. Olemme ammattitaitoinen toimija, joten toteutamme urakan ripeästi ja turvallisesti valmiiksi. 

LVI-urakan eteneminen 

1

Yhteydenotto ja tarjouspyyntö

2

Tarjouksen hyväksyminen

3

Sovitaan aikataulusta

4

Tiedotetaan asianosaisia

5

Toteutetaan työ sovitussa aikataulussa

6

Valmiin työn luovutus ja raportointi

Työmaalla toimimme vastuullisesti ja huolellisesti, jotta työ pysyisi aikataulussa. Luovutamme valmiin työn asiakkaalle ja raportoimme, jos LVI-urakoinnin aikana on ilmennyt muita asioita, joista asiakkaalla olisi hyvä olla tieto. Panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun. 

Laadukas LVI-urakoitsija Pirkanmaalla 

LVI-Jämäkkä hoitaa urakat jämäkällä asenteella koko Pirkanmaan alueella. Teemme LVI-urakointia mm. seuraavissa kaupungeissa:

 • Tampere
 • Nokia
 • Ylöjärvi
 • Kangasala
 • Lempäälä
 • Pirkkala
 • Orivesi

Kun tarvitset LVI-urakkaasi tekijää Pirkanmaalla, ota yhteyttä meihin!

Miksi valita LVI-Jämäkkä?

Meiltä löytyy työkalut jokaiseen LVI-urakkaan, joten pystymme tekemään erilaiset työtehtävät tehokkaasti. Työkalujen lisäksi meiltä löytyy myös taitoa ja kokemusta, joita olemme kerryttäneet 15 vuoden työuramme aikana.

Olemme asiakasystävällinen kotimainen yritys, joka haluaa pitää asiakkaan aina ajan tasalla urakan edistymisestä. Annamme aina rehelliset aikataulut työn kestosta ja kerromme asiakkaalle hyvissä ajoin mahdollisista viivästyksistä sekä ongelmista. Sujuva viestintä asiakkaan ja tekijöiden välillä helpottaa asioita huomattavasti! 

Ole siis yhteydessä LVI-urakoinnin huippuosaajiin, niin autamme sinua työn kanssa!

LVI-Jämäkkä Oy

Toimipiste
Haikanvuori 4, halli 87
33920 Pirkkala

Postiosoite
Lopentie 24
37550 Lempäälä

Y-tunnus: 3196680-1

Verkkolaskutus
Verkkolaskutusosoite: 003723609900
Välittäjä: Pagero Oy

Laitas soittaen tai viestiä

Markus Leppälä, yrittäjä
040 487 8626
markus.leppala@lvi-jamakka.fi

Jussi Jalonen, yrittäjä
040 7572 166
jussi.jalonen@lvi-jamakka.fi

Avainlippu logo Suomalaisen työn liiton jäsen logo Luotettava kumppani logo Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2024 LVI-Jämäkkä Oy