LVI-alan asennus- ja asiantuntijatöitä Pirkanmaalla
Astetta jämäkämpi kumppani

Maalämpö Tampereen ja Pirkanmaan alueella 

Teemme maalämpöurakat Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella esimerkiksi taloyhtiöille ja omakotiasukkaille, sekä saneeraus- ja uudiskohteisiin, kuten rivitaloihin, kerrostaloihin, omakotitaloihin ja teollisuusrakennuksiin. Ole siis yhteydessä meihin, kun haluat asiakaslähtöistä palvelua ja laadukkaan lopputuloksen. Palvelemme koko Pirkanmaan alueella.  

Mitä maalämpö on? 

Maalämpö hyödyntää maaperään varastoitunutta aurinkoenergiaa tuottaen luotettavaa lämpöä talosi tai rakennuksesi tarpeisiin. Sekä auringon säteilyn että maapallon ytimestä huokuva lämpö lämmittävät maata, kiveä ja vettä, ja tämä lämpö otetaan käyttöön asentamalla maahan lämpöä talteen ottavat keruuputket ja hyödyntämällä maalämpöpumppua. Tätä lämpöenergiaa voidaan levittää rakennuksessa nestekiertoisten lämpöpattereiden tai vesikiertoisen lattialämmityksen kautta, minkä lisäksi se mahdollistaa lämpimän käyttöveden tuotannon. 

Lämpökeruuputken voi asentaa porattavaan lämpökaivoon kallion sisään tai levittää putkiverkoston horisontaalisesti maanpinnan alapuolelle noin metrin syvyyteen suuremmalla tontilla. Mikäli lähellä sijaitsee sopiva järvi tai muu vesistö, lämmönkeruuputkiston voi upottaa myös sinne. 

Maalämpö on tullut suositummaksi lämmitysvaihtoehdoksi, sillä se on pitkällä tähtäimellä merkittävästi edullisempi kuin muun muassa öljy-, sähkö- tai kaukolämpö. Kun vanha lämmitysjärjestelmä korvataan maalämmöllä, voi lämmityskustannuksissa saavuttaa vuosittain jopa 50–70 % säästöt. Lisäksi maalämpö, uusiutuvana ja ympäristöystävällisenä energiamuotona, edustaa kestävää energiavalintaa. 

Maalämmön hyödyt

Energiatehokkuus: 
Maalämpö on investointi, joka maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa. Sen energiatehokkuus tuo huomattavia säästöjä kiinteistön lämmityskustannuksissa ja samalla nostaa kiinteistösi markkina-arvoa. 

Ympäristöystävällisyys: 
Valitsemalla maalämmön, tuet uusiutuvien energiamuotojen käyttöä ja pienennät ympäristön kuormitusta. Maalämpö hyödyntää alueen maaperään tallentunutta aurinkoenergiaa tehokkaasti ja turvallisesti. 

Vaivattomuus: 
Maalämpöpumput työskentelevät nykyään lähes äänettömästi, ja niiden huoltotarve on minimaalinen. Saat nauttia tasaisesta lämmöstä ilman jatkuvaa säätämistä ja huolta. 

Näin projekti etenee kanssamme 

1

Yhteydenotto ja tarjouspyyntö

2

Tarjouksen hyväksyminen

3

Sovitaan aikataulusta

4

Tiedotetaan asianosaisia

5

Toteutetaan urakka sovitussa aikataulussa

6

Valmiin työn luovutus ja raportointi

7

Mahdollinen huoltosopimus ja jatko seuranta

Miksi toteuttaa maalämpöön siirtyminen LVI-Jämäkän kanssa? 

Olemme ammattitaitoinen, vuonna 2021 perustettu paikallinen ja kotimainen yritys ja meillä on yli 15v kokemus alasta. Asennamme maalämpöjärjestelmät jämäkällä ammattitaidolla ja pidämme asiakkaan ajan tasalla urakan edistymisestä. Meiltä saat aina rehelliset aikataulut työn kestosta ja kerromme hyvissä ajoin mahdollisista viivästyksistä. Meille asiantunteva palvelu tarkoittaa yksilöllistä lähestymistä jokaiseen projektiin. Kaikissa kohteissa pelkästään maalämmön asentaminen ei välttämättä tuo haluttua energiansäästöä. Tärkeässä roolissa on lämmitysjärjestelmän toisiopuoli, eli esimerkiksi patteriverkosto. Me otamme huomioon lämmitysjärjestelmän kokonaisuutena, jonka tarkoituksena on palvella käyttäjiään huolettomasti ja energiatehokkaasti.  

Jämäkkää palvelua Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella 

LVI-Jämäkkä hoitaa maalämpöurakat jämäkällä asenteella koko Pirkanmaan alueella. Teemme maalämpöurakointia mm. seuraavissa kaupungeissa: 

  • Tampere 
  • Nokia 
  • Ylöjärvi 
  • Kangasala 
  • Lempäälä 
  • Pirkkala 
  • Orivesi 

Pyydä tarjous maalämpöurakasta 

Etsitkö energiatehokasta ja ympäristöystävällistä lämmitysratkaisua omakoti- tai rivitaloosi? Oletko taloyhtiön edustaja, joka haluaa modernisoida lämmitysjärjestelmänne tai suunnitteletko uudiskohteen rakentamista? Maalämpö tarjoaa kestävän ratkaisun kaikissa näissä tilanteissa, ja meidän palvelumme tekee siirtymisestä sujuvaa ja vaivatonta! 

Jos olet valmis päivittämään lämmitysjärjestelmäsi niin kukkarolle kuin ympäristöllekin ystävällisempään vaihtoehtoon, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!  

LVI-Jämäkkä Oy

Toimipiste
Haikanvuori 4, halli 87
33920 Pirkkala

Postiosoite
Lopentie 24
37550 Lempäälä

Y-tunnus: 3196680-1

Verkkolaskutus
Verkkolaskutusosoite: 003723609900
Välittäjä: Pagero Oy

Laitas soittaen tai viestiä

Markus Leppälä, yrittäjä
040 487 8626
markus.leppala@lvi-jamakka.fi

Jussi Jalonen, yrittäjä
040 7572 166
jussi.jalonen@lvi-jamakka.fi

Avainlippu logo Suomalaisen työn liiton jäsen logo Luotettava kumppani logo Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2024 LVI-Jämäkkä Oy