LVI-alan asennus- ja asiantuntijatöitä Pirkanmaalla
Astetta jämäkämpi kumppani

Mietityttääkö patteriverkoston tasapainotuksen hinta?

Lämmityskustannukset vievät suuren osan kiinteistöjen ylläpitokuluista, minkä vuoksi kiinteistön energiatehokkuus on tärkeää. Patteriverkoston tasapainotus on investointi, joka maksaa itsensä takaisin, mutta mistä patteriverkoston tasapainotukssen hinta sitten koostuu?

Hinnoittelemme jokaiselle kohteelle oman tarjouksen, hinnoittelua varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

 • Asuintalo/ liikekiinteistö/ jokin muu
 • Kerrostalo/ Rivitalo
 • Huoneistojen lukumäärä
 • Rakennusvuosi
 • Kerrosten lukumäärä
 • Talojen lukumäärä

Löytyykö lämpöjohtosuunnitelmat? Niiden perusteella me selvitämme seuraavat tiedot:

 • Lämpölinjojen lukumäärä
 • Pattereiden lukumäärä
 • Nykyisten suunniteltujen vesivirtaamien paikkaansa pitävyys
 • Esisäätöjen päivitys suunnitelmiin uusille patteriventtiileille

Mitkä tekijät vaikuttavat tasapainotuksen hintaan?

Suurin hintatekijä on yleensä kiinteistön koko, sillä mitä enemmän pattereita ja lattialämmityspiirejä, sitä kauemmin tasapainotus kestää. Myös patteriverkoston ikä ja järjestelmän monimutkaisuus voivat lisätä työn vaativuutta ja siten kustannuksia.

Lämmitysverkoston tasapainotuksen hintaan vaikuttaa:

 • Kiinteistön koko ja pattereiden määrä: Suuremmissa kiinteistöissä on ymmärrettävästi enemmän lämmityspisteitä tasapainotettavana.
 • Vanhat ja kuluneet venttiilit: Vanhoissa järjestelmissä kuluneet venttiilit voivat vaatia uusimista.
 • Mahdolliset korjaustarpeet: Jos patteriverkostossa on havaittavissa vuotoja tai muita korjauksia vaativia ongelmia, ne pitää ensin ratkaista ennen tasapainotusta.
 • Lämmitysjärjestelmän monimutkaisuus: Mitä monimutkaisempi järjestelmä, sitä enemmän se vaatii asiantuntemusta ja aikaa tasapainotukseen.
 • Työn laajuus: Tehdäänkö pelkkä säätötyö vai sisällytetäänkö työhön myös esimerkiksi tiedotukset, verkoston ilmaukset tai suunnitelmien päivityksiä.

Mitä hintaan kuuluu?

Kun tilaat LVI-Jämäkältä patteriverkoston perussäädön, hinta sisältää verkoston perussäädön, virtausmittauksen, tasapainotuksen, raportoinnin, venttiilimerkinnät, lämmityskäyrän säädön, huoneistojen olosuhdemittaukset, tiedotukset kaikille osapuolille, verkoston ilmauksen alipaineilmanpoistimella ja suunnitelmien päivityksen nykyisiin lämpöjohtokuviin. Haluttaessa myös pelkkä säätötyö onnistuu, mikäli nykyiset venttiilit ovat säädettävissä. Voit aina kysyä meiltä hintaa kohteeseesi.

Täsmällinen ja ammattitaitoisesti suoritettu patteriverkoston tasapainotus on investointi, joka maksaa itsensä takaisin säästöinä lämmityslaskussa.

LVI-Jämäkkä palvelee Tampereella ja lähialueilla

LVI-Jämäkkä on yrittäjävetoinen vuonna 2021 perustettu putkiurakointiin ja asiantuntijatehtäviin erikoistunut yritys. Toimimme Pirkanmaalla Tampereen talousalueella ja palvelemme patteriverkoston perussäädön osalta taloyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä, yrityksiä ja rakennusliikkeitä.

Teemme tarkan kartoituksen järjestelmästänne ja annamme selkeän hinnoittelun, jossa kaikki tarvittavat työvaiheet on huomioitu. Varmistamme, että saatte laadukkaan palvelun kilpailukykyiseen hintaan, ilman yllättäviä lisäkuluja. Meille voi soittaa, laittaa sähköpostia, tai ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Ota ensimmäinen askel kohti säästöjä – Kysy tarjous!

LVI-Jämäkkä Oy

Toimipiste
Haikanvuori 4, halli 87
33920 Pirkkala

Postiosoite
Lopentie 24
37550 Lempäälä

Y-tunnus: 3196680-1

Verkkolaskutus
Verkkolaskutusosoite: 003723609900
Välittäjä: Pagero Oy

Laitas soittaen tai viestiä

Markus Leppälä, yrittäjä
040 487 8626
markus.leppala@lvi-jamakka.fi

Jussi Jalonen, yrittäjä
040 7572 166
jussi.jalonen@lvi-jamakka.fi

Avainlippu logo Suomalaisen työn liiton jäsen logo Luotettava kumppani logo Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2024 LVI-Jämäkkä Oy