LVI-alan asennus- ja asiantuntijatöitä Pirkanmaalla
Astetta jämäkämpi kumppani

Asuntopehtoori Isännöinti Oy arvostaa yhteistyökumppaninsa luotettavuutta: “Se on meille ensiarvoisen tärkeää”

LVI-Jämäkkä on toteuttanut Asuntopehtoorin Isännöinti Oy:n isännöimiin kohteisiin esimerkiksi kiinteistömaalämpöprojektin sekä lämmitysverkoston tasapainotusta.

Asuntopehtoori Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Antti Hynynen on tehnyt jo vuosien ajan yhteistyötä LVI-Jämäkän kanssa.

Hynynen työskenteli aiemmin isännöitsijänä toisessa yrityksessä, mutta perusti kumppaneidensa kanssa Asuntopehtoori Isännöinti Oy:n vuonna 2021. Hän oli tehnyt Markus Leppälän kanssa yhteistyötä jo ennen LVI-Jämäkän perustamista.

“Markuksen kanssa homma oli aina toiminut, joten oli helppo jatkaa yhteistyötä. Olimme myös samassa tilanteessa, eli tuoreita yrittäjiä”, Hynynen sanoo.

Hän kertoo, että ammattitaidon lisäksi myös henkilökemiat ovat ratkaisevassa asemassa yhteistyökumppanin valinnassa.

“Sillä on iso merkitys, kuinka tekijöiden kanssa tulee toimeen. On myös tärkeää, että voin aina luottaa siihen, että hommat menevät maaliin”, Hynynen sanoo ja jatkaa:

“LVI-Jämäkän toimintaa kuvaa avoimuus ja suoraselkäisyys. Se, mitä sovitaan, myös tehdään. Se on meille ensiarvoisen tärkeää.”

Lämmitysverkoston huoltoa ja tasapainotusta

Asuntopehtoori Isännöinti Oy isännöi asunto-osakeyhtiöitä, vuokrataloja sekä kiinteistöosakeyhtiöitä Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Saman katon alla toimiva Asuntopehtoori Oy (LKV) tarjoaa puolestaan asuntojen myynti- ja vuokranvälitystä sekä huolenpitopalvelua.

LVI-Jämäkkä on toteuttanut Asuntopehtoorin isännöimiin kohteisiin esimerkiksi lämmitysverkoston tasapainotuksia ja huoltokorjauksia. Lisäksi on toteutettu pienempiä putki- ja hälytystöitä.

Hynynen kertoo, että maalämpöprojekti oli suurin urakka, joka LVI-Jämäkän kanssa on tehty. Taloyhtiön vanha öljykattila vaihdettiin maalämpöön.

“Maalämpöprojekti on vienyt taloyhtiön uudelle tasolle ja tähän päivään. Sen avulla saadaan huomattavia säästöjä. Asennusten jälkeinen energiankulutus on muuttunut positiivisesti. Se on ollut merkittävä asia”, Hynynen sanoo.

Asuntopehtoorin isännöimät kohteet ovat sekä vanhoja että uusia.

“Se vaatii myös yhteistyökumppaneiltamme osaamista. Tarvitsemme hyviä tekijöitä, jotka pystyvät tuottamaan erilaisille kiinteistöille lisäarvoa.”

Suosituksia muillekin isännöitsijöille

Hynynen kertoo, että hän on suositellut LVI-Jämäkän palveluita myös muille isännöitsijöille.

“Meillä on tiivis yhteisö ja välitämme tietoa puolin ja toisin. Jos tekee työt hyvin ja järkevällä hinnalla, tieto leviää isännöitsijöiden välillä.”

Hynynen kiittelee LVI-Jämäkkää myös hyvästä asiakaspalvelusta niin hänen suuntaansa kuin hänen asiakkaidensa suuntaan.

“On tärkeää, että tekijät kohtelevat asiakkaitamme eli osakkaita ja asukkaita tai kokonaista taloyhtiötä hyvällä asiakaspalvelulla. Se on meidän ykkösarvojamme. Se täsmää LVI-Jämäkällä, sen takia yhteistyö on ollut niin luonnollista”, hän sanoo.

LVI-Jämäkkä Oy

Toimipiste
Haikanvuori 4, halli 87
33920 Pirkkala

Postiosoite
Lopentie 24
37550 Lempäälä

Y-tunnus: 3196680-1

Verkkolaskutus
Verkkolaskutusosoite: 003723609900
Välittäjä: Pagero Oy

Laitas soittaen tai viestiä

Markus Leppälä, yrittäjä
040 487 8626
markus.leppala@lvi-jamakka.fi

Jussi Jalonen, yrittäjä
040 7572 166
jussi.jalonen@lvi-jamakka.fi

Avainlippu logo Suomalaisen työn liiton jäsen logo Luotettava kumppani logo Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2024 LVI-Jämäkkä Oy