LVI-alan asennus- ja asiantuntijatöitä Pirkanmaalla
Astetta jämäkämpi kumppani

Pirkanmaan Laatuisännöinti luottaa LVI-Jämäkän ammattilaisiin: “Heiltä onnistuu kaikki”

Pirkanmaan Laatuisännöinti on tehnyt LVI-Jämäkän kanssa yhteistyötä vuosien ajan. Hyvä kommunikaatio, moderni raportointi ja laadukas työnjälki ovat saaneet isännöintitoimiston vakuuttumaan.

Pirkanmaan Laatuisännöinti on pitkän linjan isännöintitoimisto, joka vastaa lukuisista kerrostalo- ja rivitalokohteista Tampereella ja lähiseudulla. LVI-Jämäkkä on toteuttanut kohteisiin esimerkiksi putkitöitä, lämmitysverkoston tasapainotuksia, kaukolämpöpakettien vaihtoja ja erilaisia kartoituksia.

Pirkanmaan Laatuisännöinnin kiinteistömanageri Börje Leskinen on tehnyt Markus Leppälän kanssa yhteistyötä vuosien ajan – jo ennen LVI-Jämäkän perustamista. Kun Leppälä perusti oman yrityksen, yhteistyön jatkaminen oli luonnollista.

“LVI-Jämäkän porukalta onnistuu kaikki. Mikä vaan LVI-asia tulee vastaan, he hoitavat sen”, Leskinen kiittelee.

Kiitosta hinnoittelusta ja raportoinnista

Leskinen sanoo, että LVI-Jämäkkä on ollut heille loistava kumppani monestakin syystä.

“Yritys on luotettava, työn jälki on laadukasta, heillä on nykyaikainen raportointi ja toimiva kommunikointi tilaajan suuntaan. Lisäksi heillä on hinta ja laatu kohdillaan. Kokonaisuus toimii”, Leskinen sanoo.

Hän arvostaa etenkin yrityksen selkeää ja tarkkaa sähköistä raportointia.

“Vaikka vaihdetaan yksittäinen venttiili, siitä täytyy olla ennen ja jälkeen -kuvat, jotta taloyhtiön hallitus tietää, mihin rahaa on käytetty. Jos tehdään isompia töitä, tarvitaan myös kattavammat raportit.”

Leskinen kiittelee myös laadukasta työnjälkeä.

“Työ tehdään tarkasti ja ammattitaitoisesti. Voin aina luottaa siihen, että työnjälki on laadukasta. Esimerkiksi patteriverkostoon ei jää ilmaa, joka voi aiheuttaa asukkaille riesaa ja taloyhtiölle ylimääräisiä kustannuksia.”

Kommunikointi sujuu

Leskinen sanoo arvostavansa sitä, että LVI-Jämäkkä hoitaa kommunikoinnin ja raportoinnin tilaajan suuntaan hyvin.

“On äärettömän tärkeää tietää, missä mennään ja kuinka kauan työt kestävät. Asukkaat kyselevät tilaajalta paljon aikataulusta, joten tilaajan on oltava siitä perillä.”

Myös asukkaat ovat antaneet positiivista palautetta LVI-Jämäkän tavasta kommunikoida ja työskennellä heidän asunnoissaan.

“On tärkeää, että tekijät pärjäävät erilaisten ihmisten kanssa, myös ongelmatilanteissa. Itselleni rakentava ilmapiiri on erittäin tärkeä asia.”

LVI-Jämäkkä on tehnyt Pirkanmaan Laatu Isännöinnille sekä akuutteja vikakorjauksia että suurempia projekteja, joihin tarvitaan erilliset suunnitelmat. Suurempiin projekteihin tekijä valitaan tarjouskilpailun kautta. Pienemmissä töissä Leskinen ottaa suoraan yhteyttä yhteen luottokumppaniinsa LVI-Jämäkkään.

“He toimivat ketterästi. Esimerkiksi kovilla pakkasilla joissain kohteissa ei toiminut lämmitys ja saimme heiltä nopeasti avun”, hän sanoo.

Myös työ jäljen siisteydestä kertyy kiitosta.

“Putkimiehillä on usein ongelmana, ettei omia jälkiä siivota sekä raportointi kestää tai sitä ei ole ollenkaan. LVI-Jämäkän jäljiltä työmaat ovat jopa siistimpiä, kuin mennessä ja raportointi tulee heti työn valmistuttua”, hän kehuu.

Leskinen kertoo, että yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa.

“Olen suositellut LVI-Jämäkkää myös muille tahoille, jotka kaipaavat luotettavia putkimiehiä”, hän sanoo.

LVI-Jämäkkä Oy

Toimipiste
Haikanvuori 4, halli 87
33920 Pirkkala

Postiosoite
Lopentie 24
37550 Lempäälä

Y-tunnus: 3196680-1

Verkkolaskutus
Verkkolaskutusosoite: 003723609900
Välittäjä: Pagero Oy

Laitas soittaen tai viestiä

Markus Leppälä, yrittäjä
040 487 8626
markus.leppala@lvi-jamakka.fi

Jussi Jalonen, yrittäjä
040 7572 166
jussi.jalonen@lvi-jamakka.fi

Avainlippu logo Suomalaisen työn liiton jäsen logo Luotettava kumppani logo Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2024 LVI-Jämäkkä Oy